Assalamualaikum
Lambat dah ni nak masak. Ikan ada. Teringin nak buat asam pedas.
Allah.. cili boh takde. Cili kering pun tak cukup...
Lupa nak top up. Asyik busy je...
Haa..kita order Pes Asam Pedas Jeliralah. Senang..segala minyak, bawang, cili semua dah ada. Tak perlu tumis...
Dengan teknologi MARDI, Pes Asam Pedas Jelira dirumus untuk memudahkan kerja didapur. Penyimpanan pada suhu bilik dan bertahan selama setahun jika tidak dibuka.
Cara-caranya
Masukkan Pes Asam Pedas Jelira bersama ikan dan air ke dalam periuk. Didihkan sehingga ikan masak dan masukkan bendi
dan tomato. Siap...
♦RM 7 je 220 g
♦1 family makan
WhatsApp sekarang!
http://wasap.my/+6018-4745944
Terima kasih š„°
No comments:
Post a Comment